O čem se jinde nedočtete

O čem se jinde nedočtete

Nejde to tak rychle, jak jsem si představoval…

 

Instalace fotovoltaické elektrárny na střechu objektu je vcelku rutinní, slabá místa jsou jinde. Neovlivníme rychlost schválení dotace z programu nová zelená úsporám a také neovlivníme rychlost, se kterou vám distributor vymění stávající elektroměr za nový. Ano za nový. Pokud chcete opravdu „syslit“ tak potřebujete elektroměr, který měří jak elektřinu, kterou spotřebujete tak i tu, kterou pouštíte z vaší elektrárny do sítě. Čili se může stát, že vše je napojeno a jen se čeká na techniky distributora, kteří odplombují stávající elektroměr a zapojí nový… Ale, jak se říká, trpělivost růže přináší a ještě se nám nestalo, že by fotovoltaická elektrárna nakonec k radosti všech neběžela, tak jak se očekávalo.

 

 

 

Může se stát, že mě nepřipojí?

 

Ve zcela ojedinělých případech ano. Tím vás nechceme vystrašit a nejedná se o běžnou záležitost. Spíše je to tak vzácné jako najít čtyřlístek. A kdy takováto situace hrozí? V případě, kdy distributor řekne, že stávající infrastruktura přípojného místa je kapacitně nevyhovující, aby zvládla zpětný tok vyrobené elektrické energie do sítě. Naštěstí i v takovýchto případech existuje řešení – autonomní (ostrovní) systém. Ten vám navrhneme tak, abyste na distributorovi byli závislí pouze minimálně.

 

Je proto dobré mít všechny informace a o to se my vždy snažíme a nic neskrýváme. Neradi bychom, aby naši spolupráci s vámi zastínil pocit nedůvěry, že jsme vám něco zatajili, že vám nebylo řečeno vše potřebné. Raději vám řekneme vše na rovinu, než abychom za každou cenu prodali fotovoltaickou elektrárnu, která by nesplnila to, co jste od ní očekávali.

 
 

Chcete ušetřit?

S naší fotovoltaikou je to jednoduché!
Nechte nám na sebe kontakt a do dvou dnů se Vám ozveme.
Vyplňte prosím všechna pole označená hvězdičkou
E-mail není ve správném formátu
Vaše zpráva byla úspěšně odeslána.
Prosíme potvrďte Váš souhlas se zpracováním Vašich osobních údajů
Vaše zpráva se právě odesílá
Odeslat